Galaţi/ Marius Stan: Jumătate dintre echipe vor titlul, jumătate vor să scape de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan este de părere căjumătate dintre echipele din Liga I vor să câştige titlul de campioană, iar celelalte îşi propun ca obiectiv evitarea retrogradării.

"După declaraţii, jumătate dintre echipe vor campionatul, jumătate vor să scape de retrogradare. După părerea mea sunt cinci-şase echipe care îndreptăţit îşi doresc titlul. Este normal ca printre acestea să fim şi noi, pentru că atunci când câştigi o competiţie, e normal ca măcar să-ţi doreşti să repeţi performanţa", a spus Stan.

Oficialul gălăţean susţine că programul echipei, stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la sediul LPF, este asemănător cu cel din sezonul precedent.

"E un program relativ asemănător cu cel de anul trecut, dacă şi finalul va fi la fel, ar fi senzaţional. Ca şi anul trecut, jucăm în start cu nou-promovate. Acum se pot face tot felul de calcule, dar important va fi ce se va întâmpla la fiecare joc în parte. Ce calculăm acum pe hârtie sunt doar poveşti. Toată această programare e pigmentată cu meciurile din Liga Campionilor care de regulă scot echipa din ritmul de campionat şi e greu să te poţi concentra pe ambele fronturi. Rămâne să vedem cum vom gestiona situaţia la momentul respectiv, este greu de anticipat acum", a explicat Marius Stan.

Campioana României întâlneşte în primele trei etape echipele Petrolul Ploieşti (deplasare), Concordia Chiajna (acasă) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (deplasare), toate cele trei adversare fiind nou-promovate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite