Galaţi/ Dorinel Munteanu: Am primit prea uşor golul din amicalul cu turcii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că echipa Oţelul Galaţi a jucat destul de bine, însă a primit prea uşor gol la meciul cu amical cu formaţia turcă Trabzonspor, disputat în stagiul de pregătire din Olanda.

Dorinel Munteanu este de părere că Oţelul merita să câştige partida disputată cu turcii.

"A fost un meci bun, cu un adversar bun. Am stat foarte bine în teren, ne-am mişcat bine, dar am primit prea uşor golul. După părerea mea meritam să câştigăm. A fost un test util, un amical bun. Mai avem o săptămână şi jumătate până la meciul cu Steaua din Supercupă şi încercăm să ajungem la o formă bună. Nu mă interesează că am fot urmăriţi din tribună de un reprezentant al Stelei, ei au treaba lor, noi a noastră", a declarat Munteanu.

Directorul general Marius Stan a apreciat că meciul amical a fost un test relevant, iar rezultatul echitabil. "Au fost două reprize diferite, prima ne-a aparţinut nouă, cea de-a doua turcilor. Am întâlnit un adversar bun, cu jucători foarte valoroşi. Nu e nimic special în faptul că Narcis Răducan s-a aflta în tribună şi ne-a urmărit".

Campioana României, Oţelul Galaţi, a terminat la egalitate, joi, scor 1-1 (1-0), cu formaţia turcă Trabzonspor, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Olanda.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite