A apărut numărul 16 al săptămânalului ADS Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pdf nr 16,ads,galati
pdf nr 16,ads,galati

Are 32 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 1,4 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumar:

DEZVĂLUIRI: Primăria Galaţi "a făcut din pix" Ministerul Mediului. Miza: 1.000.000 de euro. Mecanismul folosit este descifrat, în exclusivitate, de reporterii ADS Galaţi. Vezi ce legi s-au încălcat şi cine este vinovat.

VIAŢA LA BLOC: Află totul despre ce se va întâmpla cu căldura la iarnă, în Galaţi. Cât va costa, cine o furnizează şi ce cartiere riscă să nu aibă!

STORY: MESERII MURDARE 1 - Cum este să fii stomatolog de noapte la Galaţi.

SPORT: Reportaj la Academia de Rugby TAG de la Galaţi. Acest tip de sport va fi în premieră la Olimpiadă, începând cu Londra 2012. Este un rugby în care contactul fizic este interzis.

POVESTE: Vlad Vasiliu - eternul june-prim al teatrului gălăţean. 100 de roluri şi 58 de ani pe scenă! Citeşte povestea vieţii lui.

UTIL: Cât te costă să-ţi echipezi maşina pentru iarnă. Află preţurile şi câteva trucuri intersante.

Ziarul mai conţine: REPORTAJE, POVEŞTI EMOŢIONANTE, ŞTIRI DESPRE VEDETE, INFORMAŢII UTILE, PROGRAMUL TUTUROR SPECTACOLELOR DIN WEEK-END, PROGRAMUL TV pentru o săptămână, plus multe altele!

Lectură plăcută!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite