Drumul Gohor-Berheci este blocat de un TIR care a derapat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tirul a blocat complet accesul
Tirul a blocat complet accesul

Autorităţile locale şi sătenii încearcă să scoată camionul din nămeţi. În zonă, şoseaua a fost curăţată doar pe un singur fir. "N-a mai venit niciun utilaj de deszăpezire de câteva zile", spune primarul comunei Gohor.

Primarul comunei Gohor, Relu Tibi Crînganu, ne-a declarat că deocamdată situaţia localnicilor din satele comunei este sub control. "Nu avem oameni în dificultate, magazinele au fost aprovizionate cu alimente de primă necesitate, iar drumurile sunt pe moment practicabile. Avem un tir care derapat şi a blocat drumul dintre Gohor şi Berheci, dar cred că vom reuşi să-l scoatem", ne-a spus primarul.

În zona Gohor a început să ningă destul de tare după prânz, iar autorităţile locale se tem că drumul se va acoperi de nămeţi. "Drumurile nu au fost curăţate foarte bine. S-a intervenit pe un singur fir acum câteva zile, pentru a ajuta două femei însărcinate, dar după aceea nu a mai ajuns niciun utilaj pe aici. Dacă ninge tare, este foarte simplu să se înfunde drumurile", ne-a mai spus primarul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite