Oțelul Galați este pe locul 271 în clasamentul mondial al cluburilor. Vezi ce poziții ocupă celelalte echipe românești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României are 74 de puncte, fiind la egalitate cu Sriwijaya FC Palembang (Indonezia), Girondins Bordeaux (Franţa), AS Saint-Etienne (Franţa), Espanol Barcelona (Spania), Videoton (Ungaria), Real Salt Lake (SUA), Metalurgs Liepajas (Letonia), Pahtakor Taşkent (Uzbekistan) şi Werder Bremen (Germania).

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 359 de puncte, în clasamentul mondial pe luna ianuarie 2012, stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Cel mai bine clasată echipă din România, Steaua Bucureşti, a coborât o poziţie şi ocupă locul 86, cu 131,5 puncte. Următoarea echipă română din clasamentul IFFHS, după Steaua, este FC Vaslui, în coborâre două poziţii, până pe locul 99, cu 124,5 puncte.

CITEȘTE ȘI

Oțelul, la al patrulea meci fără victorie în Cipru. Vineri seară a făcut 1-1 cu Slask Wroclaw

Rapid Bucureşti a coborât de pe locul 114 pe 116, având 116,5 puncte, la egalitate cu Young Boys Berna (Elveţia).

Dinamo Bucureşti a coborât, de asemenea, însă trei poziţii, de pe 125 pe 128, cu 112,5 puncte, la egalitate cu UNAM Ciudad de Mexico (Mexic).

Formaţia Gaz Metan Mediaş a urcat de pe locul 154 pe 151, cu 103 puncte, la egalitate cu Sturm Graz (Austria) şi Corinthians (Brazilia).

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 359 de puncte, în clasamentul mondial pe luna ianuarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite