Oţelul îşi mută cartierul general în Antalya. Marius Stan: "În ţară nu se poate face antrenament"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Echipa ar fi vrut să rămână în Spania, dar nu a mai găsit suficiente locuri disponibile în niciun hotel. Decât să împartă echipa în mai multe hoteluri, oficialii clubului au preferat să mute pregătirile în Turcia, la Antalya.

Conducerea clubului Oţelul Galaţi a hotărât  să continue pregătirea de iarnă în străinătate, având în vedere că returul Ligii I va începe pe 2 martie şi nu pe 25 februarie cum era programat.

Gălăţenii au încercat să rămână în Spania, pentru a nu pune iar întreaga delegaţie pe drumuri, însă le-au stat în cale două impedimente: adversarii mult prea slabi pe care puteau să-i întâlnească şi faptul că nu a mai găsit suficiente locuri disponibile în niciun hotel. În aceste condiţii,  jucătorii şi staff-ul tehnic vor face joi trecerea spre Antalya (Turcia), unde vor sta circa şapte zile.

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat recent că şi-ar dori formaţii mai tari ca adversare, având în vedere că se apropie startul returului şi ar dori să ştie exact nivelul la care se află elevii săi, după mai mult de o lună de antrenamente în diferite ţări.

Iată ce a declarat Marius Stan în legătură cu noul cantonament: „La Oliva Nova Golf nu se mai poate sta, deoarece perioada următoare este rezervată de alte grupuri, iar la celelalte hoteluri din staţiune nu sunt destule locuri. Ar însemna să cazăm echipa în trei hoteluri distincte, or aşa ceva este exclus. Am fi revenit acasă, la Galaţi, dar pur şi simplu n-ai unde să te antrenezi. Nu se poate să faci antrenamente în sală. În Antalya avem variante foarte bune de meciuri, iar vremea cred că este mai bună decât aici, la Oliva."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite