Joi are loc la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” avanpremiera controversatului spectacol „Paradis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa - una destul de controversată - se joacă, de la ora 19.00, la sala Studio a teatrului dramatic gălăţean. Premiera va avea loc vineri, 16 martie, tot de la ora 19.00, în aceeaşi sală.

Povestea închipuită pe scenă pare destul de simplă. Trei criminali reușesc să evadeze din închisoare, însă tunelul săpat nu îi conduce spre libertate, ci într-un spațiu ciudat, care este și nu este pe această lume.

De aici, lucrurile se complică. Noua realitate se transformă cu rapiditate devenind când paradis, când iad. Adevărurile sufeltești ale fiecărui personaj devin adevărurile actorilor care interpretează rolurile și invers.

Realitatea se schimbă mereu într-o lume în care oglinda reflectă fețe și peisaje noi, luminează înăuntrul și în afara personajelor lucruri pe care aceștia nu le cunosc deși sunt ei însăși.

Peste toate, însă, avem de-a face cu o o comedie dezlănțuită sarcastic, povestită cuceritor de Dan Stoica, în accente bufe sau amare, în interpretarea actorilor Cristian Gheorghe, Lucian Pînzaru și Gabriel Constantinescu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite