Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi petrec într-un club de noapte cu aprobarea lui Dorinel Munteanu şi a lui Marius Stan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gălăţenii au petrecut ca nimeni alţii la câştigarea campionatului
Gălăţenii au petrecut ca nimeni alţii la câştigarea campionatului

Prezentarea lotului pentr retur se va desfăşura la clubul Divino, între orele 22.00 şi 23.00. Urmează, până după miezul nopţii, un concert DJ Project. Jucătorii au liber la distracţie toată noaptea, iar abonaţii Oţelului şi suporterii plătitori pot intra la petrecere gratis. Pentru ceilalţi, biletul costă 10 lei.

S-a întors lumea sportului cu fundul în sus! Fotbaliştii de la Oţelul nu numai că nu au interzis la cluburi, dar chiar sunt duşi acolo de către antrenorul lor.

Nu mai departe decât duminică, 26 februarie 2012, de la ora 20.00, fotbaliştii de la Oţelul vor merge într-un club unde vor petrece până la ziuă. Culmea, totul cu se va întâmpla cu aprobarea antrenorului Dorinel Munteanu şi a directorului general Marius Stan. Mai mult, cei doi îşi vor da şi ei frâu liber la distracţie, în acelaşi club de noapte!

Deşi pare un nou atac la adresa clubului Oţelul, avem de-a face cu o ştire cât se poate de reală. Duminică seară are loc de fapt prezentarea lotului pentru returul sezonului 2011-2012, care va avea loc în Divino Glam Club (pe Calea Prutului).

Banii strânşi vor fi donaţi pentru un copil bolnav!

Acţiunea are un scop dublu. În afara caracterului sportiv, evenimentul va avea şi un caracter umanitar. Toate încasările strânse în urma acestei acţiuni îi vor reveni lui Adrian Ştefan Stanciu, un copil de doar şase ani care a suferit o hemipareză spastică în urma unui accident vascular. O iniţiativă pentru care conducerea Oţelului merită toată stima noastră!

Fanii care doresc să participe la eveniment o pot face plătind biletul de intrare în valoare de 10 lei. Cei care şi-au achiziţionat abonament pentru retur sau sunt membrii oficiali(socios) Oţelul pot participa însă gratuit. Mai mult, doritorii de abonamente pentru retur le vor putea achiziţiona şi duminică chiar de la intrarea în Club Divino, caz în care nu vor mai achita şi intrarea. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cei care devin membri oficiali - socios.

Între orele 20.00 şi 22.00, suporterii pot cumpăra mărţişoare şi pot licita un tricou FC Oţelul Galaţi, plus a unei mingi cu autografele echipei. Întreaga sumă colectată va fi virată, de asemenea, în contul lui Adrian Ştefan Stanciu.

Autografe, fulare, trofee, distracţie

Se va organiza şi o sesiune de autografe cu jucătorii, iar în club va exista şi un stand cu vânzare de abonamente şi de produse promoţionale FC Oţelul Galaţi: tricouri, fulare, cărţi, postere, fanioane, insigne. Un alt stand, foarte important, va cuprinde cele două trofee câştigate de club în vara anului 2011, existând şi posibilitatea fotografierii lor.

De la ora 22.00 va avea loc prezentarea oficială a lotului pentru retur, iar de la ora 23.00 va începe un concert DJ Project. Distracţia va continua până dimineaţă.

Fotbaliştii de la Oţelul sunt cunoscuţi, de altfel, pentru petrecerile lor reuşite. În decembrie ei au organizat un Ignat de poveste, iar la sfârşitul cantonamentului montan au petrecut cu alimente tradiţionale şi foc de tabără.

Pomana porcului la Oţelul

Pomana porcului în varianta Oţelul

Aşa a încheiat Oţelul cantonamentul de la munte

Aşa a încheiat Oţelul cantonamentul de la munte.

Citeşte şi alte ştiri din Galaţi pe http//:galati.adevarul.ro

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite