Autoturism Volvo confiscat pentru 100 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina confiscată
Maşina confiscată

Incidentul s-a produs la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Proprietarul maşinii, un româno-basarabean de 25 de ani a rămas fără maşină şi a fost amendat cu 7.000 de lei.

În data de 19 martie, în jurul orei 10.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat A. Valeri (care are dubla cetăţenie, româna şi moldovenească). Individul, în vârsta de 25 ani, conducea un autoturism marca Volvo S80, care li s-a părut suspect celor de la frontieră.

În urma controlului amănunţit efectuat, echipa comună formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră, a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat sub schimbatorul de viteze al autoturismului, cantitatea de 100 de pachete de ţigări marca „Winston Blue", cu timbru de acciza R. Moldova.

Lucrătorii vamali au dispus măsura reţinerii ţigaretelor şi a autoturismului în vederea confiscării şi sancţionarea lui A. Valeri cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite