LOVITURĂ DE TEATRU Florin Melinte a atacat în instanţă decizia Consiliului local prin care este înlocuit din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Melinte
Florin Melinte

Iniţial, magistraţii dăduseră termen pentru judecarea procesului tocmai în luna iulie, însă la cererea reclamantului termenul a fost schimbat pentru 18 aprilie.

Deşi părea că Florin Melinte, fostul manager al Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi, s-a resemnat cu înlăturarea din funcţie, iată că lucrurile nu sunt aşa de simple pe cât păreau. Melinte a dat în judecată Consiliul local şi Prefectura, solicitând anularea hotărârii de CL prin care era înlocuit din funcţie.

Dosarul a fost înregistrat ca litigiu de muncă la Tribunalul Galaţi, în data de 5 martie.

Procesul este interesant nu atât prin prisma faptului că Florin Melinte nu renunţă la luptă, cât prin aceea că scoate la iveală faptul că primarul Dumitru Nicolae a minţit din nou oraşul. În momentul de maxim al scandalului de la teatru, respectiv în ultima săptămână a lunii noiembrie a anului trecut, primarul a anunţat că a primit demisia lui Melinte, care se aplică de la 1 decembrie 2011.

Aceste proces deschis de fostul director al teatrului arată că fie Melinte nu şi-a depus niciodată demisia, fie că demisia nu a fost înregistrată, fie că Melinte încearcă să-i mintă pe judecători. Spunem acest lucru deoarece, legal, niciun angajat nu poate ataca în instanţă propria demisie. Or, în cazul de faţă, faptul că acţiunea lui Florin Melinte a fost acceptată în principiu de judecători arată că el era pe funcţie în momentul în care CL a hotărât schimbarea lui, deci Dumitru Nicolae a mai tras oraşului o "ţeapă", în deja cunoscutul lui stil.

CITEŞTE ŞI

DEZVĂLUIRI Firma unei grupări mafiote din Turcia a tras o „ţeapă” de patru milioane de euro la Galaţi

Un băieţel, diagnosticat cu sindrom febril, a murit la 17 ore de la internare în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite