Percheziţie în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Acţiunea a fost organizată de conducerea penitenciarului în colaborare cu Poliţia. Au fost confiscate mai multe mobile folosite de deţinuţi pentru comiterea de înşelăciuni prin telefon.

În cadrul activităţilor derulate pe linia combaterii fenomenului introducerii de telefoane mobile în penitenciare, precum şi de folosire, în mod ilegal, a acestora de către persoane private de libertate, luni, 5 martie 2012, a fost organizată, în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, o percheziţie la Penitenciarul Galaţi.

Acţiunea a urmărit identificarea şi ridicarea unor telefoane mobile deţinute şi folosite de către persoane private de libertate, în scopul săvârşirii unor infracţiuni de înşelăciune. În urma percheziţionării unei camere de deţinere în care erau cazate opt persoane private de libertate, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, cinci telefoane mobile.

"Eradicarea fenomenului introducerii telefoanelor mobile în penitenciare reprezintă o prioritate a sistemului administraţiei penitenciare, activitatea de astăzi făcând parte dintr-o serie de acţiuni menite să prevină şi să combată acest fenomen", se afirmă în comunicatul de presă transmis redacţiei "Adevărul" de către biroul de presă de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite