Incendiu puternic într-un apartament din Tecuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din  Tecuci. Potrivit primelor evaluări, cauzele probabile sunt fie un scurt circuit electric, fie o ţigară uitată aprinsă. Incendiul nu a provocat victime umane, ci doar pagube materiale.

"La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, dar nu a fost necesară intervenţia sa, întrucât nu au fost victime. În continuare se cercetează cauzele care au condus la producerea incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, căpitan Eugen Chiriţă.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, locotenent Costin Barbu, 10 jandarmi ai echipelor de intervenţie care erau de serviciu au înconjurat blocul, astfel încât să se permită acţiunea pompierilor, dar şi să se restricţioneze accesul curioşilor la imobil.

Nu s-au înregistrat victime, iar intervenţia promptă a pompierilor a salvat intactă una dintre încăperile apartamentului, aşa că proprietarul nu va avea nevoie de o altă locuinţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite