Oţelul pierde puncte preţioase în faţa echipelor mici. Nu a reuşit să treacă nici de Ceahlăul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faţă de precedenta etapă, când a pierdut în faţa Concordiei Chiajna, Oţelul a practicat totuşi un joc ceva mai bun. Jucătorii au alergat mult, s-au zbătut, însă nu au reuşit să înscrie. Scor final în înfruntarea de sâmbătă seară: Oţelul-Ceahlăul: 0-0.

Ca să alinieze o echipă competitivă, Dorinel a apelat la soluţii de avarie, chemîndu-l pe Sălăgeanu de la echipa secundă. Nu a fost de ajuns. Primele 20 de minute au fost presărate cu ocazii mari la ambele porţi, însă nici Didi, nici Bădescu şi Gafiţa nu au reuşit să le transforme în gol.

La reluare, Dorinel a mutat ofensiv, însă trupa lui Enache abia daca s-a clatinat. Paraschiv a fost cel mai aproape spre final sa marcheze, dar fundaşul Drugă a respins mingea din drumul spre gol. S-a încheiat aşa cum a început, 0-0, şi campioana îşi distruge şansele la titlu.

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti). Asistenţi: M. Orbuleţ (Bucureşti), D. Ciocănea (Sibiu)

Marius Stan (preşedinte Oţelul Galaţi): "Suntem dezamăgiţi. E un început prost, în care ne lipsesc forma sportivă şi prospeţimea. Am jucat previzibil astăzi şi nu am reuşit să ne suprindem adversarul. Nu ne aşteptam la un început atât de slab de retur. Sperăm ca echipa să se trezească repede. Ar fi penibil din partea noastră să mai vorbim de titlu".

Costel Enache (antrenor Ceahlăul) : "Sunt bucuros de rezultat, dar trebuie să recunosc faptul că am avut şi un pic de şansă. Suntem de drumul cel bun"

Oţelul:

Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - I. Filip, Didi, I. Neagu - Antal, Pena, Stromajer
Rezerve: Brăneţ, Z. Ljubinkovici, Sg. Costin, G. Paraschiv, Buş, L. Iorga, Viglianti

Ceahlăul:

Jovici - Dumitraş, L. Cazan, Ichim, Drugă - Monroy, Achim - Bădescu, Stana, Gafiţa - Golubovici
Rezerve: Villadsen, M. Popa, Onciu, M. Constantinescu, Ţepeş, Viţelaru, Muscalu

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite