Fundaşul Sălăgeanu, de la Oţelul Galaţi, dorit de Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit informatia.ro, preţul pentru rezilierea contractului fotbalistului a fost fixat la 300.000 de euro, iar după achitarea sumei el poate semna pentru orice echipă. Cea mai interesată de transfer pare să fie Dinamo Bucureşti, care caută cu disperare un om pentru banda stângă.

Adrian Sălăgeanu evoluează la Oţelul Galaţi de patru ani, iar despărţirea lui de echipa cu care a câştigat Liga 1 şi Supercupa României pare să fie imineantă.

De el s-a interesat deja Dinamo Bucureşti (care a mai avut, anul trecut, o tentativă de a-l transfera), dar şi o serie de echipe ucraineene, iar clauza de reziliere pare să nu fie un impediment, dat fiind că se ridică la doar 300.000 de euro. Un preţ modic pentru un fotbalist în plină forţă (va împlini 29 de ani pe 9 aprilie), care are o experineţă bogată în Liga 1 (unde joacă din 2005 încoace), plus meciuri în Liga Campionilor.

Sursa citată precizează Sălăgeanu a primit din partea clubului gălăţean dezlegarea în alb, pentru suma menţionată, însă oficialii Oţelului nu au confirmat, cel puţin deocamdată, informaţia.

Oţelul Galaţi, amicale de lux în Antalya. Va întâlni Şahtior Doneţk şi Partizan Belgrad 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite