Braşov – Oţelul 0-2. În sfârşit, Oţelul arată că nu şi-a pierdut faţa de campioană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este prima victorie a oţelarilor, în 2012, în meciurile oficiale. Didi şi Antal au înscris golurile cu care Galaţiul a trimis echipa lui Şumudică spre zona retrogradării. Oţelul speră din nou la Europa.

După un start dezastruos de 2012, în care au obţinut un singur punct în două etape şi au fost eliminaţi şi de Vaslui din Cupa României, campionii par că şi-au regăsit ritmul. Oţelul a învins azi FC Braşov, în deplasare, şi a revenit în cursa pentru cupele europene, la un singur punct de locul 5, ocupat de FC Vaslui, dar care va juca mâine la Ceahlăul.

Dorinel Munteanu a început meciul cu o formulă foarte ofensivă, cu patru oameni de atac: Antal, Didi, Pena şi Stromajer. Iar Braşovul lui Şumudică nu a făcut faţă „şarjelor" gălăţenilor. Brazilianul Didi a deschis scorul, cu o lovitură de cap, iar Antal a închis tabela, cu un gol spectaculos, după ce a driblat trei adversari.

FC Braşov - Oţelul 0-2
FC Braşov: Felgueiras - Ciupe, L. Munteanu, D. Silva, M. Alonso (Olariu 59) - Viveiros, Dias, Distefano, Udoji (Buga 53) - Ilijoski, Moutinho (Hadnagy 69). Antrenor: Marius Şumudică

Oţelul: Brăneţ - Rîpă, Sg. Costin, Sîrghi, Sălăgeanu - Antal, Filip, Giurgiu, Stromajer (Iorga 63) - Didi (Viglianti 73), Pena (Punosevac 86). Antrenor: Dorinel Munteanu

Goluri: Didi 32, Antal 71
Stadion "Municipal": 4.000 de spectatori
Arbitru: Alexandru Tudor

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite