SURPRIZĂ Oţelul Galaţi, înfrângere ruşinoasă la Chiajna!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Dorinel Munteanu au fost învinşi cu 1-0 de una dintre codaşele Ligii I, Concordia Chiajna, după un meci dur, în care oţelarii au fost dominaţi categoric, mai ales la capitolul fizic, în multe momente.

Campioana en titre a României a debutat cu stîngul în 2012, pierzînd pe terenul Chiajnei, scor 0-1.

Oţelul n-a reuşit să ţină pasul cu echipele din fruntea clasamentului şi a ajuns la 12 puncte de primul loc ocupat de Dinamo. Gălăţenii au avut o prestaţie slabă la Chiajna, echipă care s-a întărit serios în pauza de iarnă, numindu-l antrenor pe Laurenţiu Reghecampf şi aducînd mai mulţi jucători de la FC Snagov.

Marius Stan: "Cei de la Chiajna au câştigat pe merit. Pot să fie nemulţumiţi doar de scor!"

Reţeta a fost de succes, pentru că ilfovenii au obţinut un succes important în faţa deţinătoarei titlului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Viorel Dinu, după o fază excelentă a lui Rocha. Scorul putea lua proporţii dacă mingea trimisă din voleu de acelaşi Dinu nu izbea transfersala sau Adrian Popa I, scăpat singur cu portarul, îl învingea pe Grahovac.

Silviu Ilie a fost eliminat în minutul 89.

Chiajna: Baruch - Ad. Popa II, Mamele, D. Bratu, Haubert - A. Muzac, L. Filip V. Munteanu - Alex dos Santos, Rocha, V. Dinu
Rezerve: Niţă, I. Iordache, Krumov, Lanchev, Ad. Mihalcea, Petrovici, Ad. Popa I

Oţelul: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie - Antal, I. Filip, I. Neagu, Giurgiu, Iorga - Pena
Rezerve: Brăneţ, Ljubinkovic, Sîrghi, Paraschiv, Stromajer, Buş, Viglianti

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite