Cum să furi 200.000 de euro. Un tânăr patron din Galați a fost arestat pentru evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Bizon" a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
"Bizon" a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Patronul, în vârstă de doar 26 de ani, a „palmat” mai multe facturi, în urma cărei acțiuni s-a produs o evaziune fiscală de 830.000 de lei noi. El a fost reținut, iar oamenii legii îi caută acum eventualii complici.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi l-au identificat pe J. Robert de 26 ani, din Galaţi, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ca fiind suspect de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul în perioada 2008-2009 a comercializat materiale de construcţii către cinci societăţi comerciale fără a evidenţia în contabilitate veniturile realizate, creând un prejudiciu la bugetul de stat de 830.000 lei.

În baza probatoriului administrat bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi stabilirea tuturor persoanelor implicate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite