Bebeluş de câteva zile găsit abandonat în scara unui bloc din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Nou-născutul a fost preluat de medicii de la Ambulanţă, după ce locatarii din bloc au sunat la 112, alertaţi de ţipetele copilaşului. Poliţiştii o caută în acest moment pe mama bebeluşului abandonat.

Caz şocant la Galaţi. O fetiţă născută de doar câteva ore a fost găsită sâmbătă abandonată într-o scară de bloc din cartierul Micro 19. Micuţa fusese lăsată, cel mai probabil chiar de către mama ei, în scara blocului G 10. Medicii au intervenit la scurtă vreme după ce au fost alertaţi de locatarii blocului.

„Confirmăm informaţia. Un echipaj al Ambulanţei a fost chemat să intervină pentru a prelua un nou-născut în vârstă de doar câteva ore, care, după primele noastre constatări, a fost abandonat în scara unui bloc. Personalul medical de pe ambulanţă a consultat copilul şi a constatat că acesta era sănătos, deşi puţin deshidratat pentru că nu mia fuses alăptat de câteva ore", a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Fetiţa abandonată a fost dusă la Spitalul de Pediatrie „Sfântul Ioan" din Galaţi, unde este ţinută sub supraveghere medicală şi unde va sta cel puţin până când mama ei va fi găsită.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz. "Se fac cercetări în acest caz pentru identificarea celei care a dat naştere copilului şi apoi l-a abandonat", a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al  Poliţiei Judeţului Galaţi.

În cazul în care va fi găsită, mama denaturată riscă o pedeapsă care poate merge de la amendă şi până la trei ani de închisoare!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite