Culmea contrabandei la frontiera de est. Contrabandiştii cară ţigările fără timbru în canistrele de benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iată dovada!
Iată dovada!

Persoana prinsă folosind noua metodă de trafic cu ţigări a scăpat "la mustaţă" de confiscarea maşinii. Legea spune că autovehiculul se confiscă doar dacă este modificat special pentru contrabandă. De data asta, modificată era doar canistra!

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit ascunse şi nedeclarate într-o canistră pentru combustibil 70 de pachete de ţigări de contrabandă. Iată deci că s-a răspuns, cu acest prilej, şi la chinuitoarea întrebare "câte pachete de ţigări Doina încap într-o canistră de 10 litri?"

Descoperirea s-a produs pe 23 martie a.c.,  când la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat  pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Dumitru B., în vârsta de 47 ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Buzău.

Politiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, deoarece aveau unele supiciuni că ceva nu este în regulă. În urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-o canistră pentru combustibil, aflata în autovehicul, 70 d pachete de ţigări marca „Doina".

S-a luat măsura confiscării ţigărilor şi a sancţionării bărbatului cu o amendă în valoare de 5.000 lei. Persoana prinsă a scăpat "la mustaţă" de confiscarea maşinii. Legea spune că autovehiculul se confiscă doar dacă este modificat special pentru contrabandă. De data asta, modificată era doar canistra!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite