Distracţie de top în Zodiar Club, sâmbătă seară: Discoballs Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Discoballs
Trupa Discoballs

Trupa Discoballs este una dintre formaţiile momentului în privinţa muzicii electro. Componenţa trupei este: Alexei (synth/sampler), Mizdan (bass guitar/synth) si Kirodian (drums/percussion)

Sâmbătă, 10 martie, de la ora 20.00, proiectul electro Discoballs vine pe scena Zodiar . Băieţii dezlănţuie şi regrupeazaăenergii şi ritmuri demenţiale într-un show de excepţie!

„Heroes", primul release din 2012 al trupei Discoballs, se afla deja in heavy rotation la Radio Guerrilla. Produsa, mixata si masterizata la studioul IPT Recording, piesa asteapta "lumina zilei" de prin noiembrie, anul trecut. Trupa promite ca va reveni cu un al doilea release în foarte scurt timp.

In lista materialelor discografice, Discoballs bifeaza cu mandrie single-ul "Planetarium"(Dark Clover Records, 2011) si piesa "Str. Ongfeeling" (2010), inclusa pe compilatia "Buzz.ro!" lansata de Local Records.

Alexei (synth / sampler), Mizdan (bass guitar / synth) si Kirodian (drums / percussion), autodefinesc proiectul Discoballs ca " o provocare, un manifest, un curent, un show - con cojones y con corazón. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor."

Povestea Discoballs incepe la inceputul anului 2008 si prinde un contur din ce in ce mai clar, dar in acelasi timp surprinzator, odata cu fiecare performance. Valul muzicii electronice romanesti i-a purtat, in toti acesti ani, prin numeroase cluburi din tara si la numeroase party-uri si festivaluri de profil.

Toti cei care se mai gandesc cu nostalgie la concertul trupei austriece Elektro Guzzi, sunt asteptati joi in Control, la varianta de live-act complementar-romaneasca a proiectului Discoballs.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite