Avarie la o conductă de distribuţie a apei calde. Sunt afectaţi locatarii a opt blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de intervenţie, de la SC Apaterm SA, lucrează la înlocuirea unui segment de conductă pentru remedierea defecţiunii

Locatarii a opt blocuri din Micro 19 (A17, C3,C4, B5, G, F1, F2 şi F3), racordate la punctul termic SC 16, nu beneficiază de apă caldă din cauza unei avarii survenite la una dintre conductele de distribuţie.

„Se lucrează în canalul tehnic la înlocuirea unui segment de conductă şi sperăm ca, în cursul după-amiezei, să putem relua furnizarea apei calde la aceste opt blocuri", ne-a informat ing. Mircea Ispas, directorul de producţie al SC Apaterm SA.

Ieri (4 februarie), societatea locală de termoficare nu furnizat apă caldă în întreg municipiul Galaţi întrucât, din cauza unei avarii la instalaţiile SC Electrocentrale, temperatura scăzută a agentului termic primar a  permis doar asigurarea încălzirii la un nivel minim, de dimineaţă şi până seara la ora 18.30.

Crezând că de vină ar fi tot pompele de la Priza Dunării, numeroşi gălăţeni au reclamat lipsa apei calde la dispeceratul SC Apă-Canal, motiv pentru care, Niţă Podaru, directorul tehnic-producţie al societăţii, ţine să informeze populaţia municipiului Galaţi că nu mai există probleme în ceea ce priveşte asigurarea apei potabile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite