Contrabandiști de motorină prinși în centrul Galațiului. Au scăpat cu o amendă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi au descoperit şi reţinut în vederea confiscării aproximativ 10.500 litri motorină EURO 5, cu o valoare de piaţă estimată la 61.530 lei. Transportatorul a fost sancţionat cu amendă de 100.000 lei.

În data de 2 februarie 2012, în jurul orelor 14,30, inspectorii vamali din cadrul echipelor mobile ale Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi au oprit în trafic, pe strada Brăilei din localitatea Galaţi, judeţul Galaţi, un automărfar înmatriculat în România, care transporta 10.500 litri motorină EURO 5 pentru o societate comercială din Galaţi al cărei nume nu a fost făcut public.

Inspectorii vamali au solicitat şoferului documentele de transport aferente produsului transport, însă acesta a prezentat documente fiscale care nu se refereau la transportul în cauză, încălcând prevederile legislaţiei fiscale în vigoare, fapt pentru care s-a dispus măsura reţinerii în vederea confiscării întregii cantităţi de motorină, a cărei valoare de piaţă ajunge la aproximativ 61. 530 lei.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de motorină şi a sancţionat transportatorul cu amendă în cuantum de 100 000 lei, conform legislaţiei vamale în vigoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite