Stromajer, noul atacant al Oțelului, a fost dat în judecată de o tânără care pretinde că are un copil cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul sloven, transferat recent de la Pandurii Târgu-Jiu la Oţelul Galaţi, nu s-a prezentat niciodată până acum la procesul intentat  pentru stabilirea paternităţii. El va fi citat cu mandat de aducere!

După ce a fost citat de două ori la Clubul Pandurii Târgu-Jiu, unde fotbalistul mai are contract până la vară, magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu au trimis o cerere de chemare în instanţă şi la Oţelul Galaţi, echipă la care a fost transferat pentru doi ani şi jumătate.

„Amână cauza la data de 27 februarie 2012 pentru a se cita pârâtul la adresa indicată în cererea de chemare în judecată, cât şi la noul loc de muncă indicat la acest termen de apărătorul reclamantei, respectiv FC Oţelul Galaţi. De asemenea, se va emite adresă către Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu pentru a se comunica dacă pârâtul mai are calitatea de angajat", au anunţat judecătorii târgujieni la termenul din această săptămână.

Următoru pas este aducerea lui Stromajer în fața instanței de către polițiști, pe baza unui mandat emis de judecători.

Ana Maria Stoica, o tânără din Gorj, l-a dat în judecată pe 21 noiembrie, anul trecut, pentru a demonstra că atacantul este tatăl copilului pe care l-a adus pe lume.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite