Fratele mai mic şi tatăl deputatului Boldea sunt din nou audiaţi de către procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila deputatului Mihai Boldea
Vila deputatului Mihai Boldea

Ei au fost chemaţi la sediul DIICOT Galaţi în această dimineaţă, deoarece anchetatorii vor să mai lămurească o serie de aspecte legate de modul în care au fost transferate pe numele lor o serie dintre proprietăţile deputatului Mihai Boldea.

Gheorghe Boldea (tatăl deputatului Mihai Boldea) şi George Ştefan Boldea (fratele mai mic al deputatului) sunt din nou audiaţi de către procurorii DIICOT Galaţi, care nu s-au lămurit pe deplin cu privire la rolul acestora în reţeaua infracţională pusă la cale de parlamentarul gălăţean. Vă reamintim că cei doi au mai fost audiaţi de procurori şi în cursul săptămânii trecute, prilej cu care ei au fost puşi sub învinuire pentru complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Procurorii cred că donarea, în aprilie 2011, a trei apartamente de la Mihai Boldea către George Ştefan Boldea a avut ca scop mascarea unor infracţiuni, iar "vânzare" vilei sale din strada Arcaşilor către tată său, la începutul lui martie 2011, a avut ca scop "fentarea" sechestrului.

Oamenii legii suspectează că Gheorghe şi George Boldea ar fi complici şi la fuga din ţară a deputatului.

Vă reamintim că Mihai Boldea este învinuit într-un dosar penal privind comiterea unor fraude de proporţii, care au adus un prejudiciu de circa 1,5 milioane de euro.

Vom reveni cu amănunte.

CITEŞTE ŞI

Trădare în Justiţie? Mihai Boldea ştia încă din 14 martie că va fi pus sub acuzare de către DIICOT

Lista bunurilor clanului Boldea puse sub sechestru de către procurori. Valorea lor depăşeşte un milion de euro!

FOTO Şase dintre imobilele deputatului Boldea, puse sub sechestru de către procurorii DIICOT

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite