Directorul general al combinatului siderurgic de la Galaţi a demisionat după doar patru luni de mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul Eric Remisz fusese numit director general în octombrie 2011. El nu a oferit nicio explicaţie a demisiei sale, dar şefii ArcelorMittal spun că s-a produs fără preaviz şi că regretă decizia managerului. Noul director al combinatului este Bruno Ribo.

La Combinatul siderurgic de la Galaţi, directorii se schimbă mai ceva decât antrenorii de la Steaua! După doar patru luni de mandat,  Eric Remisz, director general al ArcelorMittal Galaţi, şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţie "din cauza unor motive personale, care nu au putut fi evitate".

Comentând această decizie, în numele companiei ArcelorMittal Galaţi, Sanjay Samaddar - Chief Executive Officer al Flat Carbon Europe Business Division East a declarat : „Regretăm faptul că Eric a fost nevoit să ia această decizie, dar o respectăm şi am hotărât să îi aprobăm cererea de eliberare din funcţie, fără preaviz, pentru a-i permite să se ocupe de acele chestiuni care necesită întreaga sa atenţie".

Bruno Ribo, actualul Director Tehnic (Chief Technical Officer) al ArcelorMittal Galaţi, va prelua majoritatea responsabilităţilor lui Eric Remisz, până când va fi numit un nou Director General.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite