Transport umanitar de la ArcelorMittal Galaţi pentru sinistraţii din Buzău şi Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un transport umanitar format din camioane încărcate cu mâncare neperisabilă şi apă va pleca joi către zonele afectate. De asemenea, convoiul va include utilaje de deszăpezire, trailere şi maşini 6X6. Voluntarii vor ajuta la distribuirea alimentelor şi la eliberarea căilor de acces.

ArcelorMittal Galaţi, alături de companii contractoare şi împreună cu voluntari, contribuie la ajutorul de urgenţă pentru comunităţile afectate de căderile abundente de zăpadă, viscol şi ger, prin organizarea unui transport umanitar.

Ne vom concentra pe sprijinirea satelor de la limita dintre judeţele Brăila şi Buzău, cea mai afectată zonă din ţară, acolo unde sunt mai multe comunităţi izolate, cu oameni care au nevoie de hrană şi apă.

Un transport umanitar format din camioane încărcate cu mâncare neperisabilă şi apă va pleca joi către zonele afectate. De asemenea, convoiul va include utilaje de deszăpezire, trailere şi maşini 6X6. Voluntarii vor ajuta la distribuirea alimentelor şi la eliberarea căilor de acces. Donaţiile sunt din partea ArcelorMittal Galaţi şi a altor companii, precum şi din surse private.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite