Cristian Sârghi (Oţelul), povesteşte din trenul groazei: „Am mâncat pachetul unei studente care mergea la Bucureşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Sârghi este extrem de bucuros că a scăpat de acest coşmar. „Prima zi am fost optimişti că se va rezolva, dar cu cât a trecut timpul am realizat că nu va fi deloc bine. Viaţa a devenit din ce în ce mai greu. Au fost momente când am rămas şi fără apă. Am văzut, la un moment dat, nişte oameni care coborau din tren şi luau zăpadă în sticle, apoi aşteptau ca ea să se topească".

Sârghi nu se simte vinovat pentru această păţanie. Marius Stan, preşedintele Oţelului a spus că-i va amenda pe jucători pentru că n-au ascultat şi au plecat acasă fără voia lui. Păcat că au gândit cu inima în locul raţiunii. Toţi avem familii, dar ştiam ce va urma. De aceea, am şi închiriat camere într-un hotel din Bucureşti. Ei n-au ascultat şi au plecat la Galaţi", a spus ieri Marius Stan. „Este părea dânsului, dar n-a fost vorba de nicio decizie, ci doar de un simplu sfat", a spus Sârghi.

Fotbalistul gălăţenilor a povesit mai apoi cum a suferit şi de foame. „Am avut la noi sandvişuri, dar astea nu ne-au ţinut mult de foame. Noroc că doctorul nostru aducea la Bucureşti un colet pentru fata unui prieten de-al lui, studentă la Bucureşti. Doctorul a sunat şi a întrebat dacă putem mânca ce este acolo şi a primit un răspuns afirmativ. Am suferit şi de frig. Băieţii au dormit cu fesurile pe cap şi cu gecile pe ei. Eu am avut noroc pentru că m-am aflat în singurul vagon încălzit".

Chestionat în legătură cu operaţiunile de salvare, Sârghi a surprins asistenţa când a spus că: „într-adevăr, autorităţile au trimis la noi un buldozer, dar cand a ajuns la noi a rămas şi fără motorină. Şi nu glumesc"

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite