Oţelul a făcut 1-1 cu Dinamo, într-un meci slab dar plin de greşeli grave de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelarii au deschis scorul în minutul 24, prin Iorga, după singura fază frumos lucrată a meciului. Au fost egalaţi după doar patru minute, dintr-un penalti transformat de Marius Nicolae, după un henţ în careu. Meciul a fost plinde greşeli grave de arbitraj.

Oţelul şi Dinamo au oferit un joc pe contre, dar de o calitate slabă,  în prima repriză. Cu toate acestea au fost destul de multe faze de poartă. Niculae a nimerit bara cu un şut din interiorul careului (min. 10). . În minutul 24, Pena a centrat în faţa porţii, iar Iorga l-a învins pe Bălgrădean.

Dinamoviştii au reacţionat imediat, ajutaţi de Filip. Mijlocaşul a comis henţ în careu şi i-a dat ocazia lui Marius Niculae să transforme penalty-ul şi să egaleze(28).

Golgeterul dinamoviştilor a fost eliminat uşor de Istvan Kovacs, după un duel cu Sîrghi. În timp ce proteja mingea la colţul terenului, atacantul l-a lovit cu cotul pe fundaşul gazdelor.

În inferioritate numerică, dinamoviştii n-au mai riscat în partea secundă şi jocul a avut un ritm mult mai scăzut. Didi a avut două reluări slabe spre poarta lui Bălgrădean, în timp ce oaspeţii s-au mulţumit să închidă spaţiile.

Kovacs a fost hilar la căderea în careu a lui Dănciulescu în duel cu Sergiu Costin. Reluările au arătat că între cei doi nu a existat niciun fel de contact şi că Dănciulescu a executat un spectaculor plonjon fără să fie atins. Cătălin Munteanu a executat lovitura de pedeapsă pe lîngă poartă şi "câinii" au ratat şansa de a egala în clasament pe CFR Cluj.

Antrenor la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a declarat după egalul (1-1) cu Dinamo, la Digi Sport, că este dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la acest joc. El a acuzat faptul că elevii săi nu au reuşit să câștige deşi au fost în superioritate numerică mai mult de o repriză.

Munteanu a refuzat să comenteze arbitrajul lui Istvan Kovacs, referindu-se doar la meciul în sine: "Am jucat mai mult de 60 de minute în superioritate. Cu acest joc nici nu puteam să câştigăm. M-a surprins atitudinea băieţilor, cel puţin în prima repriză. S-a întâmplat ceva la echipă. Am cerut în a doua repriză să desfacem jocul la margine. S-a făcut contrariul. I-am simţit pe băieţi că nu puteau mai mult. Sunt dezamăgit pentru ce s-a întâmplat azi. Avem patru sau cinci zile până la meciul cu CFR, sper să îşi revină echipa. În şase zile am jucat trei meciuri, nu este uşor".

Oţelul:

Brăneţ - Rîpă, Sîrghi, Sg. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, I. Filip - Antal, Didi, Iorga - Pena
Antrenor: Dorinel Munteanu
Rezerve: Grahovac, Z. Ljubinkovici, G. Paraschiv, Punosevac, I. Neagu, Perendija, Stromajer

Dinamo:

Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Dr. Grigore, Pulhac - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Rezerve: Naumovski, C. Matei, D. Stoica, Platini, Ţucudean, Curtean, Bucşă

Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenţi: Cristian Nica, Octavian Şovre

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite