Oţelul, huiduită pe propriul stadion. Dorinel Munteanu: " Visul la titlu s-a spulberat. Sunt foarte dezamăgit de public!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul Oţelului Galaţi s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul meciului cu Ceahlăul, de pe teren propriu. Partida, desfăşurată sâmbătă, s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Dorinel Munteanu a recunoscut faptul că speranţele la titlu nu mai există pentru Oţelul: "Visul la titlu s-a spulberat. Ne concentrăm pe meciul din cupă. Vom vedea ce vom face în meciurile următoare din campionat, pentru a obţine o clasare cât mai sus".

Antrenorul Oţelului a afirmat că nu are o problemă cu căpitanul echipei, pe care l-a ţinut rezervă în meciul cu nemţenii: "Sergiu Costin a fost pe bancă pentru că a făcut un meci slab la Chiajna".

Dorinel a respins toate speculaţiile legate de o eventuală demisie a sa, dar a afirmat că dacă va fi demis va accepta fără să comenteze.

O altă problemă care pare să-l frământe foarte mult în acest moment pe Munteanu este aceea că publicul a huiduit echipa în repriza a doua. "Sunt foarte dezamăgit de public. Nu se poate să ai un astfel de comportament cu propria echipă!", a declarat Dorinel.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite