STAREA DRUMURILOR Pe toate drumurile din judeţul Galaţi se circulă în condiţii normale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Starea drumurilor este în general bună la începutul lui 2012
Starea drumurilor este în general bună la începutul lui 2012

În ultima zi a lui 2011 şi primele două zile din 2012 nu sunt prognozate fenomene meteorologice de natură să pună în pericol traficul. În judeţul Galaţi nu vor fi decât cel mult uşoare fulguieli şi nu sunt condiţii pentru producerea poleiului. Totuşi, atenţie la mâzgă, mai ales pe drumurile secundare.

Gălăţenii care îşi vor petrece în deplasare Revelionul şi primele două zile din 2012 trebuie să ştie că vremea este partea lor, strict pe partea de starea a drumurilor. Astfel, pe raza judeţului Galaţi toate drumurile vor fi în stare bună. Nu sunt şanse de ninsoare (vor fi cel mult fulguieli uşoare, mai ales în partea de nord a judeţului), iar poleiul nu-şi va face simţită prezenţa.

Singurele probleme în trafic ar putea apărea din cauza ceţii, care poate apărea mai ales seara, în special pe porţiunile din apropierea apelor de pe DN 25 şi DN 26. De asemenea, ar putea apărea mâzgă pe drumurile secundare.

Dacă plecaţi către alte zone ale ţării este bine să ştiţi că şi pe raza judeţelor Brăila, Vrancea, Buzău, Tulcea, Bacău, Vaslui şi Iaşi starea drumurilor este la fel ca la Galaţi. Totuşi, în zonele de traversare a Carpaţilor, sunt şanse să ningă ceva mai mult. Pe drumul naţional care face legătura dintre Focşani şi Ojdula (prin Lepşa) deja există un strat subţie de zăpadă, de circa 1-2 centimetri, iar în zilele următoare ar putea creşte uşor. La fel se întâmplă şi pe DN10, care face legătura dintre Buzău şi Ardeal (pe valea Siriului).

Drum bun!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite