Teatrul Dramatic oferă gălăţenilor două spectacole de excepţie în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul "Matrimoniale" - teatrul din Galaţi
Imagine din spectacolul "Matrimoniale" - teatrul din Galaţi

Sâmbătă se joacă "Cinci dimensiuni feminine" (după mai multe texte ale celebrului Eugene Ionesco), iar duminică spectatorii pot vedea piesa "Matrimoniale", de Szolt Pozgai.

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 19.00 

„Cinci dimensiuni feminine", de Tamara Constantinescu, după texte de Eugène Ionesco. Spectacolul are loc la sala Studio a Teatrului Dramatic Galaţi.

"Acţiunea se petrece într-un tren, dar nu în oricare, ci chiar în trenul vieţii, unde destinul îl aruncă pe fiecare într-un mod absurd şi greu de înţeles. Un tren în care fiecare urcă cu dotarea lui genetică, cu arborele lui genealogic, cu drumul lui, la fel ca şi într-un tren oarecare, în care intră oameni ne-omogeni, cu viaţa lor, cu frustrările lor, povestind vrute şi nevrute, jucându-se parcă de-a v-aţi ascunselea cu frazele", declară actriţa Tamara Constantinescu despre interpretarea ei scenică.

Duminică 4 decembrie, ora 19.00

„Matrimoniale", de Szolt Pozgai, în Sala Mare a Teatrului Dramatic. Spectacolul este o producţie a Asociaţiei C.I.R.C.U.I.T. în colaborare cu Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galaţi. În distribuţie: Carmen Albu şi Marian Sterian. Regia: Cătălina Vasiliu. Biletul costă 18.9 lei.

 "Acţiunea este incitantă, fără complicaţii filosofice, are şi o zonă de suspans: un spectacol de o oră şi un sfert, pentru doi actori care, realmente, au ce juca. Sunt nişte roluri pe care şi le-ar fi dorit orice actor din teatru. Marian Sterian face un tur de forţă, interpretând şase roluri diferite", spune regizorul Cătălin Vasiliu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite