Gălăţenii au parte în această seară de două spectacole cu totul speciale. Vezi ce super-artişti vor urca pe scenă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicia Filip cântă la Galaţi
Felicia Filip cântă la Galaţi

Gălăţenii vor avea parte, joi seară, de un spectacol cu totul special. Pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard" va urca una dintre cele mai cunoscute soprane din lume - românca Felicia Filip. În acelaşi timp, pe Faleză cântă Deepside DeeJays, Raluka & DJ Laora, DJ Sava, Connect -R şi Crush & Alexandra Ungureanu.

Spectacolul Feliciei Filip începe la ora 18.30, iar organizatorii spun că au pregătit un moment de sunet şi lumini deosebit, pentru a marca aşa cum se cuvine Ziua Naţională a României şi Sărbătorile Galaţiului. „Am vrut să aducem un faţa publicului un mare artist - aşa cum este doamna Felicia Filip - pentru că gălăţenii merită să aibă parte de tot ceea ce este mai bun", ne-a declarat Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor din Galaţi, co-organizator al spectacolului, împreună cu Primăria şi Camera de Comerţ.

image

FELICIA FILIP

Felicia Filip este la primul ei concert la Galaţi. Organizatorii ne-au mărturisit că diva nu a avut niciun fel de pretenţii exagerate şi că a cerut condiţii „normale pentru orice om obişnuit".

Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra simfonică a teatrului Muzical „Nae Leonard", iar Felicia Filip va interpreta câteva piese alături de o mare speranţă a muzicii româneşti: gălăţeanca Maria Crăciun, care are doar 11 ani.

Maria Crăciun

MARIA CRĂCIUN

Pe Faleză, petrecere mare!

Gălăţenii care preferă muzica mai dinamică, de dans (sau care, pur şi simplu, nu or să aibă loc în sala Tetrului Muzical, la concertul Feliciei Filip), au parte, tot joi seară, de la ora 19.00, de un spectacol incendiar, cu intrare liberă.

Conect-R

CONECT-R

Evenimentul are loc pe scena amenajată în parcul „Viva" şi durează până la miezul nopţii. Vor cânta numai nume unul şi unul din show-bizul românesc: Deepside DeeJays, Raluka & DJ Laora, DJ Sava, Connect -R şi Crush & Alexandra Ungureanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite