Sindromul Mădălina Manole. O fostă profesoară de 41 de ani s-a sinucis cu un pumn de pastile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a sinucis cu pastile
S-a sinucis cu pastile

Laurenţia Goga (41 de ani) era pensionată pe caz de boală, dar până acum un an a fost profesoară la Liceul cu Program Sportiv. Ea a fost găsită azi dimineaţă decedată, cu un bilet de adio alături. Femeia deţine, de peste 21 de ani, recordul naţional la categoria junioare I, la proba de 100 de metri plat.

Veste şocantă pentru iuibitorii atletismului. Profesoara Laurenţia Goga (fostă Hurmuz) a fost găsită moartă luni dimineaţă.

Primele concluzii ale anchetatorilor sunt că femeia, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis cu o doză mare de medicamente. De altfel, lângă corpul fără suflare a fost găsită o pungă cu medicamente şi un bilet de adio, prin care Laurenţia îşi explica gestul disperat.

Născută în martie 1970, Laurenţia Hurmuz se anunţa o mare speranţă a atletismului românesc, în probele de sprint. În iulie 1989 a reuşit performanţa ei de vârf, după ce a stabilit, la Campionatul European de Atletism de la Stara Zagora recordul naţional la categoria junioare I pentru proba de 100 de metri plat. Recordul (11 secunde 43 de sutimi,) este şi acum în vigoare, după 21 de ani!

Ulterior, însă, s-a "stins", apropiaţii descriind-o ca pe o persoană depresivă, ale cărei performanţe depindeau foarte mult de moral. A trecut la antrenorat, iar ani buni a profesat la Liceul cu Program Sportiv din Galaţi. În ultimii ani, a avut mai multe căderi soldate cu internări la psihiatrie, iar divorţul i-a accentuat şi mai mult starea depresivă. De altfel, se pare că nu este la prima tentativă de suicid, după câte relatează apropiaţii.

Corpul neînsufleţit a fost găsit chiar de către fostul soţ, cu care femeia era în relaţii apropiate în ciuda divorţului..

Ca antrenoare, Laurenţia Goga a descoperit şi format numeroşi sportivi care au ajuns campioni naţionali, printre care Corina Hâncu, Daniela Pribac sau Alina Istrate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite