Galaţi: Un restaurant din Galaţi oferă reduceri pentru petrecerea de divorţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un restaurant din Galaţi oferă reduceri pentru petrecerea de divorţ!
Galaţi: Un restaurant din Galaţi oferă reduceri pentru petrecerea de divorţ!

Reducerea este de 50 la sută şi se acordă şi pentru "aniversarea divorţului, împlinirea a peste 80 de ani, concediere, petreceri ale doamnelor agresate de soţi, aniversări ale cuplurilor cu diferenţe de vârstă mai mari de 35 de ani, aniversarea falimentelor firmelor" şi altele

Dacă v-aţi săturat de reclamele obişnuite gen “la noi găseşti cel mai ieftin mic”, ar fi bine să aruncaţi o privire şi pe oferta celor de la Restaurantul Takis. Nu trebuie neaparat să vă încadraţi în categoriile intrate la reducere, ci doar să va amuzaţi de ofertele pentru clienţi inteligenţi!

"Super Ofertă! În perioada de criză 2009-2025, avem reduceri de 50 la sută pentru: aniversări octogenari şi nonagenari, petreceri ale doamnelor agresate de soţi, aniversări ale cuplurilor cu diferenţe de vârstă mai mari de 35 de ani, aniversarea falimentelor firmelor, aniversări divorţuri, treceri în şomaj, petreceri ale amanţilor, logodne între homosexuali, parlamentari care n-au mai câştigat un nou mandat”.

Am dat fuga până la restaurantul Takis, din Ţiglina 1, căci despre el este vorba, nu pentru a-mi rezerva locuri la vreuna dintre categoriile enunţate mai sus, ci pentru a vorbi cu omul care a avut ideea de a-şi face în acest fel publicitate. Am dat peste Horia Axinte, administratorul afacerii, un tip vesel, pus pe glumă şi convins că dacă ar fi spus că are cei mai ieftini crenvurşti din Galaţi, nu i-ar fi crescut foarte mult cota.

“Reclama la lucrurile inedite nu prea există. Eu am considerat că aceasta poate fi făcută şi ca o glumă, mai ales dacă în spatele ei este şi un dram de adevăr”, spune administratorul restaurantului.

Fiecare ofertă cu tâlcul ei!

L-am întrebat pe administratorul afacerii cum a ajuns să se gândească să ajute tocmai aceste categorii sociale. Ne-a răspuns punctual.

Aniversarea falimentului firmelor
: “La câte taxe şi impozite sunt pentru o firmă, cred că merită sărbătorit faptul că ai scăpat de ele. Aici, eu sunt convins că vor fi mulţi clienţi, mai ales spre sfârşitul anului”.

Aniversarea divorţului: “Nu ştiu cum să vă zic, dar pentru unii căsătoria poate reprezenta mai mult decât închisoarea. Ori, când ieşi din închisoare, nu trebuie să sărbătoreşti?”.

Treceri în şomaj: “Cum să nu sărbătoreşti faptul că de acum încolo stai fără griji. Dacă statul nu se ocupă de ei, măcar noi privaţii să o facem”.

Petreceri date de amanţi:. “Aici se vede cât de mult curaj au, ambii! Tocmai de aceea, noi le facem fotografii gratuite, să le aibă şi ei, dar şi noi! Una este să te întâlneşti pe ascuns şi alta este să te vadă toată lumea”

Logodna între homosexuali: “Aici este mai mult o glumă. Oricum, dacă ar fi avem astfel de clienţi, ne trebuie musai o a treia persoană care să ne confirme relaţia”

Parlamentari şi miniştri care n-au mai prins încă un mandate: “Din fericire, nu ducem lipsă la acest capitol. Le facem reducere 50 la sută ca să ne lase în pace, să nu mai prindă mandate niciodată”.

Aniversări octogenari şi nonagenari
: “Aici treaba este foarte serioasă! Am familii care-şi fac an de an petreceri la mine. Spiritul ăsta trebuie promovat, la 90 de ani este un spirit care-l depăşeşte pe cel tânăr”.

Petreceri ale doamnelor agresate de soţi
: “Între două bătăi, noi le oferim câteva clipe liniştite de relaxare. Aici, dovada-i clară: vine cu semnul impactului, îi dăm reducerea!”.

Aniversări ale cuplurilor cu diferenţe de vârstă mai mari de 35 de an
i: “Aici, situaţiile sunt rare, şi tocmai asta ne place, este ca un vin vechi”.

Dacă am enumerat mai sus câteva categorii care se pretează în acest moment la reduceri consistente, asta nu înseamnă că lista este închisă. Omul cu afacerea de la Takis spune că are deja mai multe idei şi, în plus este oricând deschis propunerilor venite din afara cârciumii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite