Comunicaţi CNP-ul la Comisia Municipală de Recensământ pentru a scăpa de amendă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De astă dată, dumneavoastră veţi merge la recenzor şi nu invers
De astă dată, dumneavoastră veţi merge la recenzor şi nu invers

Până duminică 13 noiembrie, continuă acţiunea de recenzare a gălăţenilor care n-au fost găsiţi acasă sau au refuzat să le comunice recenzorilor Codul Numeric Personal.

Gălăţenii, consideraţi „cap de familie", care, din diferite motive, nu au fost recenzaţi sau au refuzat să-şi „dezvăluie" codul numeric personal, sunt aşteptaţi la sediul Comisiei Municipale de Recensământ al cărei sediu este pe strada Traian 254 (lângă Penitenciar), până la data de 13 noiembrie.

„Adresăm un apel locuitorilor municipiului Galaţi care n-au fost găsiţi acasă de către recenzori, precum şi celor care au preferat să nu comunice codul numeric personal, să se prezinte la Comisia de recensământ pentru a li se înregistra datele. Precizez că persoanele cărora nu le-a fost înscris CNP-ul pe formularele de recensământ riscă să fie sancţionate contravenţional" - ne-a declarat Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Comisia preia datele persoanelor care se prezintă pentru recenzare între orele 9.00- 17.00, în zilele lucrătoare, iar în weekend până la ora 15.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite