Vezi aici ce străzi sunt blocate şi unde sunt amplasate azi radarele în Galaţi şi Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RADARE GALAŢI: Str. Regiment 11 Siret, DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc. RADARE BRĂILA:  DN2 Brăila-Buzău în localităţile Ianca, Silistraru şi Lacu Sărat. DE 584 Brăila- Slobozia în Albina, Viziru şi Însurăţei, DN 22 B Brăila Galaţi pe Dig, DE 87 Brăila Galaţi prin Şendreni..


GALAŢI: Operatorul regional Apă Canal a anunţat începerea lucrărilor de montare a unei conducte de canalizare pe strada George Cosbuc. În vederea execuţiei lucrărilor, până pe 22 august, se va restricţiona circulaţia autovehiculelor pe banda 1, în sensul de mers spre strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între poarta depou tramvai - poarta acces troleibuze.
BRĂILA: Circulaţia pe strada GrIviţei închisă între străzile General Ieremia Grigorescu şi Calea Călăraşilor. Pe un singur fir se desfăşoară traficul pe pe Calea Călăraşilor în zona cuprinsă de la str. Tineretului la bulevardul Independenţei. Tot pe un singur fir se circula şi pe Bulevardul Dorobanţilor între străzile Calea Galaţi şi 1 Decembrie 1918 din cauza lucrărilor de reabilitare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite