Foarte important! Tichetele pentru "Rabla" se mai pot utiliza doar până pe 23 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrele de colectare de fier vechi sunt pline de mașini radiate
Centrele de colectare de fier vechi sunt pline de mașini radiate

Toate tichetele speciale pentru autoturisme, alocate pentru anul 2011, au fost deja distribuite în teritoriu şi mai pot fi găsite dioar până pe 21 noiembrie. În schimb pentru tractoare, tichetele din programul "Rabla" mai sunt disponibile doar până pe 10 noiembrie.

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi  informează că anul acesta, în cadrul Programului "Rabla", Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat 120.000 de tichete, acestea fiind distribuite în totalitate în teritoriu, la firmele de colectare a autotursmelor vechi.

Tichetele valorice se eliberează de către colectorii validaţi numai pana la data de 21 noiembrie 2011 şi vor putea fi utilizate de către proprietari doar până pe 23 noiembrie. "Toţi cei care deţin sau vor deţine astfel de tichete trebuie să le valorifice în termenele mentionate deoarece ulterior acestea îşi vor pierde valoarea"., a declarat Carmen Sandu, şefa Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Galaţi.

In ceea ce priveste persoanele juridice si operatorii economici fără personalitate juridica acestia pot depune dosarele de acceptare in cadrul Programului pana la data de 15 octombrie, inclusiv.

De asemenea, pentru Programul "Rabla" pentru tractoare, ce a pornit pe 12 septembrie, sesiunea de inscriere in vederea acceptarii proprietarilor are loc pana la data de 10 noiembrie iar ultima cerere de decontare se va depune de catre producatorul validat cel mai tarziu la data de 25 noiembrie. Decontul se va realiza pana la 12 decembrie 2011.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite