Proteste la Galaţi. Protestatarii au aruncat în curtea sediului PDL cu baloane portocalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 50-60 de persoane au participat luni, 23 ianuarie, la protestul din faţa Prefecturii Galaţi, apoi la un marş către sediul PDL. Elementul de noutate al zilei au fost baloanele portocalii pe care protestatarii le-au aruncat în curtea sediului partidului de guvernământ.

Protestul, organizat de trei organizaţii ale pensionarilor gălăţeni, ajutaţi de reprezentanţii revoluţionarilor din Decembrie 1989, a început la ora 10.00, în faţa Prefecturii Galaţi.

Faţă de precedentele mitinguri, cel de luni s-a dovedit mult mai plin de imaginaţie, sloganurile anti-Băsescu şi anti-guvernamentale fiind scrise nu doar pe pancarde, ci şi pe baloane portocalii. De altfel la sediul PDL Galaţi, unde manifestanţii au ajuns pe la 12.30, baloanele respective au fost strecurate peste gard, în curte, în vreme ce protestatarii înjurau de mama focului Guvernul.

Protestele au fost paşnice, cei prezenţi comportându-se cât se poate de civilizat, în condiţiile date.

Din păcate, din difuzoare a răsunat, din nou, odiosul imn de stat închinat lui Nicolae Ceauşescu, ceea ce a dat  trecătorilor  impresia că adunarea este una de nostalgici ai comunismului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite