Astăzi, din cauza zăpezii, microbuzele şcolare au rămas la garaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cererea unor directori, jumătate dintre microbuzele şcolare din judeţul Galaţi, care transportă elevii din satele îndepărtate către şcolile din centrele de comună au fost azi dimineaţă „consemnate" la garaje.

Copiii au rămas astfel acasă şi vor reveni la şcoală cel mai porbabil mâine, dacă drumarii vor îndepărta la vreme zăpada de pe carosabil.

Şi aproximativ 20% dintre cadrele didactice care fac naveta în judeţ au fost afectate de zăpada căzută în week-end-ul trecut. „Orele se vor face cu profesorii din localităţile în care navetiştii nu au putut ajunge. Sperăm ca mâine situaţia să revină la normal", spune inspectorul general adjunct, Onuţ Atanasiu.

Şi pentru că am vorbit de drumuri înzăpezite să spune că în această dimineaţă se circula pe toate drumurile din judeţ, e adevărat, în condiţii de iarnă.

Drumurile judeţene pe care se circula cu dificultate sunt: DJ 251 I Vişina - Buciumeni, DJ 255 Rediu-Cuca, DJ 254 Iveşti - Călmăţui, DJ 251 Schela-Smârdan, DJ 340 A Ghidigeni-Cerţeşti şi DJ 242 A Bereşti-Cavadineşti.

Pe aceste drumuri, zăpada nu a fost îndepăratată în totalitate şi există sectoare în care şoferii pot rămâne blocaţi în nămeţi.

Probleme erau azi dimineaţă şi pe Drumul European 581, în dreptul localităţii Priponeşti.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite