Trei gălăţeni au fost convocaţi la Naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Răzvan Lucescu i-a chemat pe fotbaliştii Râpă, Silviu Ilie, Antal, toţi de la Oţelul Galaţi

Selecţionerul Răzvan Lucescu a transmis azi telegrame de convocare la 12 stranieri pentru amicale pe care "naţionala" le va susţine în Cipru, cu Ucraina (8 februarie, ora 20:30, la Paralimni) şi cu Cipru sau Suedia (9 februarie, ora 20:30, la Paralimni sau la Nicosia).

Lucescu jr. a apelat şi la un fotbalist din Liga a II-a. E vorba de mijlocaşul George Florescu (26 de ani) de la Alania Vladikavkaz, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut în eşalonul secund din Rusia.

Ceilalţi stranieri: Săpunaru (FC Porto), Tamaş (West Bromwich Albion), Chivu (Inter Milano), Raţ (Şahtior Doneţk), Ştefan Radu (Lazio), Ropotan (Dinamo Moscova), Deac (Schalke), Marica (VfB Stuttgart), D. Niculae (AS Monaco), Gigel Bucur (Kuban Krasnodar), Bogdan Stancu (Galatasaray).

Stranieri se vor prezenta la lot pe 7 februarie, direct în cantonamentul de la hotel "Grecian Bay" din Ayia Napa, cu excepţia lui Răzvan Raţ, care va face cu două zile mai devreme joncţiunea cu jucătorii din campionatul intern.
O decizie în privinţa menajării lui Chivu va fi luată săptămâna viitoare.

Răzvan Lucescu va anunţa la începutul săptămânii viitoare fotbaliştii din Liga 1, care vor începe pe 3 februarie stagiul din Cipru.

Pe lista jucătorilor din ţară sunt: Pantilimon (Poli Timişoara), Tătăruşanu (Steaua) - Papp (FC Vaslui), Torje, Liviu Ganea (ambii de la Dinamo), Râpă, Silviu Ilie, Antal (toţi de la Oţelul Galaţi), Cristi Tănase, Gardoş (ambii de la Steaua), Alexa, Zicu, Sepsi (toţi de la la Poli Timişoara).

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite