Tinerii ecologişti se întâlnesc sâmbătă la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Lificiu
Petru Lificiu

Ei vor dezbate problemele specifice de mediu la nivelul Regiunii Sud-Est, respectiv judeţele Galaţi, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău. Cu această ocazie va avea loc şi prezentarea Albumului Ariilor Protejate din România, editat de Dr. Ing. Petru Lificiu, Preşedintele-Fondator al Forumului Ecologiştilor din România.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Conştientizarea şi educarea tinerilor privind problematicile de protecţie a mediului şi dezvoltare durabilă", care se adresează la nivel primar uneia dintre cele mai dinamice categorii sociale, care dovedeşte cea mai rapidă adaptabilitate la o viaţă bazată pe principii ecologice şi dezvoltare durabilă: tinerii.

Sâmbătă, 22 octombrie 2011 se va desfăşura la Galaţi, la Liceul de Artă Artă Dimitrie Cuclin, str. Domnească, nr. 97-99, cu începere de la ora 10.30, o conferinţă organizată de Forumul Ecologiştilor din România cu sprijinul Administraţiei Fondului pentru Mediu privind problemele specifice de mediu la nivelul Regiunii Sud-Est, respectiv judeţele Galaţi, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău.

Cu această ocazie va avea loc şi prezentarea Albumului Ariilor Protejate din România, editat de Dl. Dr. Ing. Petru Lificiu, Preşedintele-Fondator al Forumului Ecologiştilor din România.

Conferinţa se va încheia cu un interesant moment artistic susţinut de artişti valoroşi ai zonei.

Forumul Ecologiştilor din România vă aşteaptă în număr cât mai mare pentru a participa la acest eveniment şi speră că se va bucura de interesul câtor mai mulţi tineri, cărora conferinţa li se adresează cu prioritate.

Forumul Ecologiştilor din România este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al cărei scop este acela de a oferi asistenţă pentru soluţionarea problemelor de mediu din România prin promovarea strategiilor de dezvoltare durabilă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite