Citeşte, în "Adevărul" de luni, povestea doctorului de pe locul al doilea din TOP 5 medici cu care Galaţiul se mândreşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Campania „Doctori cu care Galaţiul se mândreşte" a ajuns pe ultima sută de metri. În cotidianul „Adevărul" veţi putea citi, luni dimineaţă, povestea medicului clasat pe locul al doilea.

Topul celor cinci medici cu care Galaţiul se mândrește a fost stabilit în urma votului cititorilor, alături de cele ale juriului de specialitate şi redacţiei Adevărul Galaţi.

După mai bine de cinci săptămâni de dezbateri şi vot, deja aţi avut ocazia să citiţi, în ediţia tipărită şi în ediţiile electronice (galati@adevarul.ro şi braila@adevarul.ro) poveştile medicilor care ocupă, potrivit preferinţelor juriului şi cititorilor, poziţiile 3, 4 şi 5 în oraşele Galaţi şi Brăila.

La Galaţi, poziţia a cincea a fost revenit de medicul pediatru Carmen Câmpeanu, o doctoriţă admirabilă, care a câştigat respectul pacienţilor şi al mediului medical. Poziţia a patra a fost adjudecată de chirurgul Dorel Firescu, unul dintre mai apreciaţi medici ai Spitalului Clinic de Urgenţă şi profesor reputat la Facultatea de Medicină. Pe trei s-a clasta ortopedul Nicoale Gogulescu, o adevărată somitate în domeniu!

În zilele următoare, veţi avea posibilitatea să citiţi poveştile medicilor care se situează pe primele două locuri în campania „Medicul cu care oraşul se mândreşte". Luni este rândul celui de pe locul 2. Caută povestea lor în cotidianul „Adevărul"!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite