CAMPANIE Cei mai mulţi cititori l-au propus pe Paul Ichim ca fiind doctorul cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie

39 de medici au primit până acum girul a 533 de gălăţeni. Cele mai multe nominalizări le-a primit chirurgul Paul Ichim - 127! Pe locul 2, cu 63 de nominalizări, este chirurgul Dorel Firescu, urmat de Nicolae Bacalbaşa, cu 42 de citări. Foarte aproape de podium se află medicii Angel Trifan (SMURD), Octavian Petrişor (Spitalul militar) şi Mariana Pavel (Reumatologie)

Dr Paul Ichim (56 ani)

Paul Ichim

Chirurg. Este în prezent „în exil" la Brăila, după ce Spitalul de Urgenţă din Galaţi i-a refuzat dreptul la practică, pe motivul că este senator în Parlamentul României şi că ar fi incompatibil. Iată că la Brăila nu funcţionează o astfel de incompatibilitate!

Dr Dorel Firescu

image

Chirurg. Are 58 de ani şi este directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Dr Nicolae Bacalbaşa (67 ani)

image

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean este deja celebru pentru declaraţiile spumoase legate de cazurile medicale întâlnite. Bacalbaşa este medic anestezist şi este şeful ATI.

Dr Angel Trifan (43 ani)

Angel Trifan - medic

Medicul SMURD  este de departe cel mai tânăr din top 5 nominalizări. 36 de cititori l-au „citat pe ordinea de zi". Interesant este că nu a primit niciun „unlike" la nominalizări, ceea ce spune foarte multe.

Dr Octavian Petrişor (26 nominalizări) lucrează la Spitalul Militar din Galaţi şi este un foarte apreciat gastroenterolog.

Dr Mariana Pavel (25 nominalizări) este apreciată de cititorii noştri ca având un suflet extraordinar, deşi are o specializare aparent „nespectaculoasă" - Reumatologia.

În fine, o altă nominalizare cu mulţi „adepţi" (21) este dr Aurel Nechita - cardiolog pediatru şi deputat în Parlamentul României.

Urmează 19 „entităţi"cu între 6 şi 15 niminalizări. Am spus „entităţi" şi nu medici sau persoane deoarece una dintre nominalizări pentru cel mai bun medic din Galaţi (cu 10 „fani"!) este stupefiantă: „Trenul de Bucureşti"

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite