Doi tecuceni s-au ales cu dosar penal în Vâlcea pentru comerţ angro cu petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de petarde au fost confiscate în halta CFR Slăviteşti
Mii de petarde au fost confiscate în halta CFR Slăviteşti

Ei făceau parte dintr-un grup de şase indivizi, care deţinea şi comercializa peste 12.000 de petarde. Toate cele şase persoane s-au ales cu dosare penale şi riscă până la un de închisoare.

„Războiul" pocnitorilor a căpătat deja conotaţii intrajudeţene, reţelele de traficanţi de materiale pirotehnice interzise acţionând peste tot. Astfel, o cantitate impresionantă de metariale pirotehnice aparţinând unor tecuceni a fost confiscată de poliţiştii şi jandarmii vâlceni în halta CFR Slăviteşti (din apropiere de Râmnicu-Vâlcea).

Acţiunea oamenilor legii, care se desfăşoară sub denumirea „Foc de artificii 2011-2012", a condus la confiscarea a 12.182 petarde, opt baterii de artificii şi rachete şi 48 de artificii luminoase, toate din categoriile a II-a şi a III-a. „Şase persoane - câte una din Ioneşti, Budeşti, Câineni, Băbeni şi două din Tecuci-Galaţi - sunt cercetate penal pentru efectuare, fără drept, a operaţiunilor cu articole pirotehnice, riscând o pedeapsă de până la un an", a spus scms. Eusebiu Predonescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite