AJOFM pune la dispoziţia şomerilor gălăţeni 40 de locuri de muncă. Află care sunt meseriile căutate de angajatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă va oferi, luni 17 octombrie, 40 de joburi, mult prea puţine în raport cu numărul şomerilor gălăţeni. Sunt oferite posturi pentru 24 de meserii.

Există disponibil câte un post pentru următoarele meserii: acoperitor metale; agent de pază intervenţie şi ordine; agent imobiliar; tranşator carne; decapator; inginer mecanic; inginer de producţie; instalator sanitar, lăcătuş mecanic; lucrător calificat în floricultură; macaragiu, presator metale la rece; hamal (se cer cunoştinţe de limba engleză şi hindu), sudor cu arc electric şi electrod fuzibil în mediu protector (se cer cunoştinţe de limba ucraineană şi italiană), sudor, şofer, tehnician catv (cablu TV).

Câtre două posturi vacante sunt pentru lăcătuş confecţii metalice şi sudor electric.

Cinci posturi sunt pentru agenţi de vânzări. Cele mai multe locuri de muncă, nouă, sunt oferite în domeniul confecţiilor textile.

Acestea sunt meseriile pentru care, luni 17 octombrie, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de muncă va pune la bătaie 40 de locuri de muncă.

Persoanele interesate să le ocupe sunt asteptate la sediul instituţiei, pe strada Domnească, la numărul 191, lângă fosta fabrică de detergenţi Apollo, de luni până vineri, între orele 8,30-16,30. Relaţii se pot obţine la numărul de telefon 0236 412262

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite