GALERIE FOTO Interlopul Ijdileanu îşi laudă pe Facebook vila, o combinaţie de lux şi prost-gust

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În deja consacratul stil al interlopilor din toată ţara, controversatul personaj gălăţean Ion Ijdileanu (pe numele lui adevărat Ion Hâncu) a pornit şi el o campanie de lăudare a averii agonisite. El a postat pe site-ul de socializare Facebook zeci de fotografii ale vilei luxoase pe care şi-a construit-o în Galaţi, pe strada Traian.

Ion Hâncu (42 ani) este cunoscut în Galaţi pentru teribilismele şi aroganţele lui, care l-au adus în conflict chiar şi cu ceilalţi interlopi. La un moment dat, el a primit din partea clanului lui Marian Ivan „interdicţie" să mai treacă prin centrul oraşului cu limuzina lui decapotabilă.

În barul lui cartierul „Dunărea", frecventat în special de indizi controversaţi, au izbucnit nu o dată bătăi crâncene. S-a speculat la un moment dat chiar şi faptul că „Ijdileanu" ar fi fost una dintre persoanele care au stat în spatele asasinării liderului interlop Marian Ivan, în urmă cu patru ani.

GALERIE FOTO

image

Ion Hâncu şi-a făcut averea în Germania (nu este clar în ce circumstanţe), dar a investit în ţară. El este proprietarul unei firme de transport urban şi interurban care acoperă o bună parte din judeţul Galaţi. Toate maşinile lui au un număr special: HIV (denumirea englezească a virusului care provoacă SIDA).

Vila lui Ijdileanu este în cel mai select cartier al Galaţiului (zona Arcaşilor), la strada Traian. A fost construită acum câţiva ani, iar proprietarul a simţit recent nevoie să posteze zeci de fotografii cu interiorul casei, care este un amestec de lux şi de prost gust. În centrul pozelor tronează chiar el, stăpânul, în ipostaze care denotă multă aroganţă.

CITEŞTE ŞI

Viceprimarul comunei Ţepu, acuzat că a hărţuit sexual, pe Facebook, o elevă de 17 ani

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite