Ajutoare alimentare pentru sinistraţii zăpezii din Hănţeşti şi Vădeni. Ajută şi tu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armata a ajutat la împărţirea ajutoarelor
Armata a ajutat la împărţirea ajutoarelor

Circa 3,5 tone de alimente, din colectă public, au fost împărţite sătenilor din localităţile menţionate. De asemenea, ArcelorMittal Galaţi a pus la dispoziţie pentru echipele de deszăpezire trei utilaje de mare putere.

În cursul zilei de duminica, 11 februarie, în comuna Buciumeni, sat Hănţeşti, prin grija lui Catalin Cristache, directorul RAR Galati, a fost distribuită peste o tonă de alimente. Mâncarea fost colectată în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi om bun!", care se desfăşoară pe platoul de la Potcoava de aur. Transportul ajutoarelor a fost asigurat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă Galaţi.

În comuna Cavadinesti, sat Vadeni, au fost distribuite 2,5 tone de alimente , asigurate cu sprijinul vasluienilor.

SC Arcelor Mittal SA Galati a sprijinit efortul de deszapezire cu trei utilaje de mare capacitate, iar lor s-au alaturat si multe alte persoane juridice sau fizice cu eforturi remarcabile in aceasta directie.

Începând de sâmbătă, persoanele care vor să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donaţii prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă, potrivit sursei citate.

De asemenea, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD - Agenţia Piaţa Romană: Lei - RO36BRDE410SV51618614100, euro - RO71BRDE410SV51618884100 şi dolari - RO29BRDE410SV18793954100. Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor sinistrate.

Crucea Rosie Romana pune la dispoziţia persoanelor interesate să ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 021 /3171710 sau 0748 238 024 unde pot solicita informaţii suplimentare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite