Hoţi gălăţeni prinşi la Ploieşti. Ei au furat bijuterii în valoare de aproape 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto:arhiva
foto:arhiva

Cei doi hoţi au 54, respectiv 56 de ani. Furtul s-a produs la Braşov, de unde aceştia au plecat cu un autocar care avea ca destinaţie Galaţi. Indivizii au fost reţinuţi iniţial de către poliţişti, dar judecătorii au decis că vor fi cercetaţi în starea de libertate.

În ziua de 8 decembrie 2011, la ora 16.45, Secţia 2 Poliţie Braşov a fost sesizată de un brașovean, prin Serviciul 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, persoane necunoscute i-au sustras geanta de voiaj cu diferite bunuri şi bijuterii, în timp ce se afla în incinta Autogării Bartolomeu din localitate.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii brașoveni,în colaborare cu colegi din Secţia 4 Poliţie Ploieşti, au fost prinși, pe raza municipiului Ploiești, suspecții în acest caz: doi gălățeni de 54 și 56 ani, care se deplasau cu un autocar,a vând asupra lor bunurile sustrase, în valoare totală de 9100 lei.

Suspecții au fost reținuți de polițiști și prezentați magistraților brașoveni, care au dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite