De la Galaţi la Bucureşti, nu se mai poate ajunge cu trenul. Află ce curse circulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a nu rămâne înzăpezite, multe trenuri ai fost anulate
Pentru a nu rămâne înzăpezite, multe trenuri ai fost anulate

Segmentele de cale ferată Făurei-Urziceni şi Urziceni-Buzău nu au putut fi deszăpezite din cauza viscolului mult prea puternic. Plugurile trimise în zonă, însoţite de 100 de jandarmi, au făcut cale-întoarsă.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, numărul trenurilor care mai ajung sau pleacă din Gara Galaţi s-a redus drastic.

„Astăzi nu avem nicio cursă către şi dispre Bucureşti. Şi nici mâine nu cred că vom avea. Segmentele de cale ferată Făurei-Urziceni şi Urziceni-Bucureşti sunt nedeszăpezite. Ieri (duminica 12 februarie), directorul de la Infrastructură a fost acolo cu pluguri şi cu 100 de jandarmi, dar viscolul era atât de puternic încât au fost nevoiţi să se retragă. La Bucureşti, nu se mai poate ajunge nici pe ruta Tecuci -Focşani - Buzău - Ploieşti pentru că în Vrancea este stare de alertă", ne-a informat Ştefan Costin, directorul Sucursalei de Transport Feroviar de Călători.

Trenuri care încă mai circulă

„Mai sunt în circulaţie două perechi de trenuri pe Galaţi-Făurei. Pe Galaţi-Tecuci se circulă cu trei perechi de trenuri, dar nu ştim cât va mai fi cu putinţă. De asemenea, mai circulă spre Iaşi o pereche de trenuri InterRegio", a mai precizat directorul CFR Călători Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite