Primăria a scos pe străzi pentru deszăpezire 35 de utilaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ca înlăturarea zăpezii de pe principalele artere rutiere să nu fie stânjenită, şoferii sunt rugaţi să nu parcheze autovehicolele pe prima bandă de circulaţie.

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a informat, în această dimineaţă, că se lucrează pe principalele artere rutiere din municipiul Galaţi pentru înlăturarea zăpezii de pe suprafaţa carosabilă.

„Din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteorologice, s-a luat decizia de a se acţiona de urgenţă pe străzile din municipiul Galaţi. Sunt folosite pentru deszăpezire cinci autosărăriţe (două dintre ele, dotate şi cu lamă), trei autogredere, două autoîncărcătoare frontale , 14 tractoare cu lamă şi perie, cinci camioane cu lamă şi şase buldoexcavatoare, care acţionează pe străzile din cartiere (două în Micro 20; două în Micro 21; două în Micro 39 A şi C, Micro 38, Micro 13)", a precizat Nicuşor Ciumacenco .

Pentru deszăpezire şi combaterea poleiului este important ca şoferii să nu stânjenească activitatea utilajelor şi să fie mai disciplinaţi decât în mod normal.

„Transmiteţi conducătorilorauto că îi rugăm să nu-şi mai lase maşinile oprite sau chiar parcate pe prima bandă a principalelor artere de circulaţie pentru a nu îngreuna astfel operaţiunile de deszăpezire", a mai spus viceprimarul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite